Virtual Dj
Hello! Látom sehogysem akar elkészülni az a leírás így belevágtam én egybe!
Nem a legprofibb de az alapokat azért meg tudjátok! (azok akik még életükbe nem használtá!)
Vágjun is bele!!
[1]
Tölcsd le és telepicsd (na kigondolta volna hogy ezt kell csinálni elöször... =) )
Ha ez megvan akkor indicsd!
[2]
Na ha elindul a progi akkor ezt a képet fogod látni

No ez elöször kicsit bonyorult (sok kis gomb kütyü...) De nyugalom pofon egyszerü!
Vannak benne alap zenék (sztem nem is rosszak!) De szerintem senki sem akar azokkal dolgozni..

Szóval tölcsünk be valamit!

Na mitlátjuk a jó öreg könyvtáras buli! (ezt ugye nem kel elmagyaráznom ha még is akkor privi!!)
[3]
Na ha kiválasztotuk a keverésre szát számokat akkor igy néz ki a dolog!

Ha megvan berakjuk öket az A ill B playerbe (kllik kétszer a számra vagy behuzod egyszerüen öket!)
Na az 1 ill 2 szám alatt látok egy párhuzamos tologatos valamit

na ez a Level (hangerö)
Melletük van szintén 2db huzogatos valami az pedig a pitch ezzel tudjátko a sebeséget álitani.
Ès van még egy viz szintes huzogatni való az a Crdssfander ezzel csinálod a váltásokat! (átmeneteket)
[4]
Na ezek az alap dolgok! Most jönnek az Extrák!
Vannak Sample-k és Fx-ek!
Fx-ek: Ezek mint a neve is elárulja Fx cucok Over loop (vizhang) vagy a Flanger
ezeket is Remix-nél használjuk vagy váltásoknál! (tipp : a Flanger nagyon jó váltásoknál ha bele illik a számba!)
[5]
Beálitás... hümm uncsi de túl kell esni rajta!
Legfölül az X nél meg a mimimiren gonbok mellet van egy "config" gomb
KAtt! Meg jelenik egy kis ablak! Ott láthatunk külömbözö képeket! válasszuk ki a nekünk meg felelöt
és persze a H.kártyánkat ! STOP!! amig kezdök vagyunk addig nem is igen érdemes a többivel foglakozni!
Ha már haladok vagyunk akkor már igen !

[6]
Na akkor már csak 1 dolog van hátra! Mégpediglen a MIX MAKING!
Elöszöt láttuk a MUSIC,SAMPLE,FX, és mot jön a REC gomb! katt!
Ha meg jelenik akkor katincsunk a FileName-ra (a Start Recording fölött)
ès irjunk be valami nevet! (WAV ban menti majd el!)
Ha ez megvan és beraktuk ez elösz 2 számot akkor indicsuk a felvételt (start recording)
és gyorsan a zenét is! a Crdssfander ügyesen "átúsztatjuk" a zenéket! és meg halgatjuka késsz müvet!
U.I: Nah hát ennyi lenne! Jó szórakozást! vele!
By: dj smith
Készült KIZÁRÓLAG az impulsive.hu-nak!